Hoppa till innehåll

Vi skapar utbildning som förändrar

Vi utvecklar och förvaltar utbildningskoncept som förändrar
beteenden och rustar individer för att möta nya utmaningar

Tillsammans med kommuner

Vårt dotterbolag Rookie Startups är en av Sveriges största leverantörer av entreprenörskapsutbildningar och feriejobb till kommuner.
Ungdomar √ Feriejobb
Arbetsmarknad

Tillsammans med företag

Vi levererar också skräddarsydda utbildningar till företag, inom bland annat entreprenörskap, innovation och försäljning.
Medarbetarutveckling 
Intraprenörskap

Tillsammans med individer

Vi tar också fram utbildningar för privatpersoner. Nu har vi lanserat ett koncept för dig som vill starta en egen konsultverksamhet.
Starta eget Konsult
Digitala kurser
Rookie Startups

9 000+ har gått våra utbildningar

Sedan 2009 har över 9 000 ungdomar gått våra utbildningskoncept RS Summer Entrepreneur, RS Social Entrepreneur, RS Tech och RS Ung IT. 

SKRÄDDARSYDDA FÖRETAGSUTBILDNING

Förändra beteenden i din organisation

Tror du att det är bra att inte bara förmedla kunskap, utan också koppla utbildningen till aktiviteter och mål som förändrar beteenden? Hör av dig till oss i så fall. Vi skräddarsyr gärna utbildningar inom t.ex. intraprenörskap, innovation och försäljning.

Nytt koncept för privatpersoner

Är du sugen på att starta eget?

I höst utvärderar vi ett nytt utbildningskoncept. Det riktar sig till dig som vill starta en egen konsultverksamhet, vid sidan om ditt ordinarie arbete eller studier. Du har nu möjlighet att få gå utbildning kostnadsfritt i utbyte mot feedback om dina upplevelser av utbildningen. Programmet är helt digitalt.

c